Bestellings-annulering

Alle bestellingen kunnen worden geannuleerd totdat ze worden verzonden. Als uw bestelling is betaald en u moet een wijziging aanbrengen of een bestelling annuleren, moet u binnen 12 uur contact met ons opnemen. Nadat het verpakkings- en verzendproces is gestart, kan het niet meer worden geannuleerd.

Niet tevreden?
We willen ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent met uw aankopen, als u niet tevreden bent om welke reden dan ook, stuur uw verzoek dan naar support@lifeisleuk.nl en dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen doen. Zonder contact met de de klantenservice of na 30 dagen na verzending, kan er helaas geen terugbetaling plaats vinden. Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling moet het product ongebruikt zijn en in dezelfde staat zijn dat je het hebt ontvangen. Het product moet ook in de originele verpakking zitten.
De verzendkosten zijn altijd voor u in dit geval.

Niet-retourneerbare artikelen
Final sale items; Giftcards ; Kortingscoupons

Restitutie
Uw tevredenheid is onze prioriteit nummer 1. Daarom, als u een terugbetaling wenst, kunt u er een aanvragen, ongeacht de reden. We verwerken uw teruggave binnen drie werkdagen na ontvangst. Uw creditcardmaatschappij kan er 3-20 werkdagen over doen om uw account te crediteren.

Teruggave en vergoeding
a) Als u een teruggave nog niet hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
b) Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw teruggave officieel wordt geplaatst.
c) Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige tijd nodig voordat een restitutie wordt geplaatst.
d) Als u dit allemaal gedaan heeft en u nog steeds wacht op uw teruggave, neem dan contact met ons op via support@lifeisleuk.nl

Terug verzendkosten

U bent verantwoordelijk voor het betalen voor uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw product. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling heeft ontvangen, zullen de kosten van terugzending worden afgetrokken van uw teruggave (uitzonderingen kunnen van toepassing zijn).